En oplevelse fra “en anden verden”, da jeg var 14 år gammel, var startskuddet for min søgen efter meningen med livet. Jeg har beskæftiget mig med personlig vækst og spirituel udvikling siden 1975 i form af meditation, mange terapiforløb, uddannelser og kurser, den seneste var en to-årig  Essence træning, baseret på Almaas og Faisals arbejde. Jeg startede min healingspraksis i 1988 og tog sideløbende en 7-årig uddannelse som spirituel psykoterapeut i Holland, hvor jeg er født. I mange år har jeg været inspireret af den indiske mystiker Osho.

Af de mange forskellige former for healingsuddannelser jeg har deltaget i, kan jeg bl. a. nævne Tibetansk Healing, men de vigtigste er (selvfølgelig) Reiki, og de mange forskellige kurser  hos Jaap van Etten.  I 2019 besøgte vi ham i Sedona, Arizona, sammen med en gruppe kursister, til en spirituel healing tur, som du kan læse om ved at klikke her.

Jeg har holdt et utal af Reiki-kurser og foredrag over hele Danmark og i Holland. De sidste nogle år er jeg begyndt at arbejde sammen med kollegahealere / terapeuter i såkaldte Healing Retreats, hvor vi kombinerer healing med forskellige former for meditation og psykoterapi. 

Det er vigtigt for mig at skabe trygge rammer i mine  kurser, hvad enten det er healing eller terapi, hvor deltagerne kan slappe af tilstrækkeligt til at åbne hjertet, og hvor de selv kan finde frem til, hvad der er sandt for dem lige nu. Eller, som én af kursisterne skrev til mig forleden dag: “Din evne til at se det svære på den dybe og lette måde på én og samme tid giver en helt særlig mulighed for at turde at se dybere ind i sig selv.”
Feedback fra kursister her.

I min praksis tilbyder jeg også individuelle sessioner.

Christo er navnet som mine forældre gav mig. Men fordi Christo var et ikke-eksisterende navn dengang, måtte min far få mig registreret som Christiaan. Jeg er dog aldrig blevet kaldt for Christiaan, kun Christo. For mig er navnet symbolsk for min forbindelse med Kristus-energien – den kærlighedsenergi, hvor al healing udspringer fra. Forbindelsen er blevet betydelig stærkere på det seneste. Blaak er et almindeligt hollandsk efternavn.

Nogen af jer kender mig også som Padam. Padam er navnet jeg fik fra den indiske Mester Osho i 1984. Prem Padam betyder Kærlighedens Lotus, og jeg har altid godt kunne lide betydningen af den, fordi en lotus vokser i mudderet, dvs. for at kunne være spirituel, er det nødvendigt også at have de nederste 3 chakraer med… På det lille kort mine forældre sendte ud til venner og bekendte, da jeg blev født, sidder et spædbarn i en … lotus trukket af svaner, som tilfældigvis er Oshos logo…


Whatever is destined not to happen will not happen, try as you may.

Whatever is destined to happen will happen, do what you may to prevent it.

– Ramana Maharshi