Tilmelding:
info@christo.dk. Efter tilmelding får man en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.

Light my Fire

Update feb. 2024. Holder lige en pause med at planlægge Retreats, men det kommer igen, før eller senere.

Et Healing Retreat hvori fokus kommer til at ligge på tilbageholdt energi. Det er både til folk med Reiki-1 og folk med 1 og 2.

De fleste af os bliver opdraget til at være pæne, høflige, ansvarlige mennesker. Problemet er, at vi ikke kun er det. Vi er også lejefulde, spontane, ked-af-det, osv. Hvor tit svarer vi ikke, at vi “har det godt”, når vi måske langt fra har det godt. Denne weekend er for dig, der har lyst til at invitere tilbageholdte energier til overfladen, så de kan blive en del af din hverdag. Det kan være alt fra vrede til glæde og fra sorg og ensomhed til lykke, sensualitet og alt i mellem. Kurset vil vise dig hvordan du kan blive ærlig overfor dig selv og andre, uden at det går ud over dig selv eller andre… I bund og grund handler kurset om, at kunne være sårbar med det der er… Glæder mig allerede!

Datoer: se kalender

Tider:
Fredag: kl. 19.00 – 22.00.
Lørdag: kl. 10.00 – 21.00.
Søndag: kl.10.00 – 16.00.

Sted:
Kurset bliver afholdt på Danakilde, Rørbækvej 13, Vesterlund, 7323 Give.
Her er der mulighed for overnatning og (delvis) forplejning Kontakt Rebekka Rye Petersen, 2259 2412, hvis du er interesseret.

Pris:
2222 kr. Beløbet kan overføres til min (Jyske bank) konto 7365-5080403 (meddel at betalingen er for LMF). MobilePay: 15001.

Feedback efter første Light my Fire, april 2019: 

  • “Tusind tak til jer alle for en intens weekend på skønne Danakilde. En særlig stor tak til dig Christo ❤️. Du skaber et rum, hvor det er muligt at lægge alle beskyttelsesskjold væk, du møder hver enkelt lige der hvor vi er, vejleder og støtter og giver kærlige puf i den rigtige retning – det hele tilsat en god portion (hollandsk?) humor. Du er fucking god!!!” – Lis
  • “Tak for intensitet og nærvær, åbne hjerter og løssluppenhed.” – Agnete
  • “Tak til jer alle for en fucking skøn weekend i fantastiske rammer og den vildeste energi. Tak for dig Padam og tak for at vise din sårbarhed.” – Annette
  • “Tak til alle for en fantastisk weekend.” – Jonna
  • “Manamana. En helt særlig og uforglemmelig oplevelse. “- Birgitte
  • “Weekenden er ikke ovre endnu.. det arbejder stadig.” – Lisbeth