Healing Hands, Healing Friends

På Facebook har jeg en (lukket) side for kursister, Healing Hands, Healing Friends. Et sted hvor folk der har lært Reiki-1 og/eller 2 hos mig kan dele deres erfaringer med hinanden, lave aftaler om at udveksle (fjern-)healing og andet godt… Nye datoer bliver også vist her og ellers deler jeg ting som jeg selv synes er interessant, bla.andet forskellige slags musik.

Fælles fjernhealing

Hver tirsdagaften mellem kl. 21 og 21.30 har vi vores fælles fjernhealing hvor alle medlemmer af gruppen kan sende og modtage healing til hinanden / energifeltet, live eller på forhånd. I princippet kan vi bede om healing for det vi har brug for lige nu. Nogle gange har vi en konkret intention til at lade energien strømme til et bestemt tema eller emne i vores liv. Et tema som måske mange af os døjer med, såsom angst, selvværd, at være tro mod sig selv osv. Har du en familiemedlem eller ven der døjer med et eller andet, er du velkommen til at invitere dem med i vores cirkel.

Her feedback fra én af deltagere:
1000 tak for fælles healing i tirsdags. Det var en utrolig fornemmelse/oplevelse kl. 21 hvor den store dyne af træthed, som jeg har haft igennem et halvt år pludselig lettede. Jeg var i syklub og sagde til pigerne, at jeg var så træt, at jeg nærmest ikke kunne løfte arme og ben. Pludselig var det som en kappe blev løftet af og jeg har fået min gamle gode energi tilbage.
Helt vild oplevelse, pigerne kunne også mærke det på mig.
Tak til alle for den gode healing. ❤️
– Gitte, maj 2024