Indre Barn og Essens.

Sammen med Anjee Gitte Carlsen

Update feb. 2024. Holder lige en pause med at planlægge Retreats, men det kommer igen, før eller senere.

Et Indre Barn og Essens kursus henvender sig til dig, der er åben for muligheden af, at en stor del af de udfordringer du møder som voksen, har sine rødder i din barndom. Du kan f.eks. have følelser af forladthed, angst, ensomhed, skyld, mindreværd eller opleve gentagne problemer i dit parforhold. Mødet med disse udfordringer kan samtidig fungere som åbninger til din indre kerne, din Essens.
Ved at genkende og begynde at tage omsorg for det indre barn, starter en healingsproces og der skabes derved en større kontakt til vores ressourcer såsom livsglæde og kreativitet, samt en kontakt til vores dybere kerne.

Indhold
Ved hjælp af forskellige meditationer og healingsteknikker skaber vi plads til at det ofte intense arbejde med barndomstemaer kan integreres både kropsligt, følelsesmæssigt og spirituelt.
 Du vil få mulighed for, at skabe kontakt til dine oprindelige følelser, det kan være sorg, vrede, angst, kærlighed eller glæde.
Dette giver en befrielse og forøget energi, samtidig med at der åbnes op for en forståelse af hvordan denne evt. blokerede energi eller følelse har været med til at styre dit liv. Samtidig vil du lære hvordan du som voksen kan tage vare på dit indre barn i dit daglige liv og hvordan barnet kan inspirere til et mere levende og spontant voksenliv. Et liv som er mere i overensstemmelse med din Essens.

Kurset
Er en vekselvirkning mellem guidede meditationer, (åndedræts-) øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde i gruppen mm.
Weekenden vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager.
Kurset henvender sig både til folk med og uden erfaring indenfor selvudvikling.

Undervisere
Anjee Gitte Carlsen er psykoterapeut, underviser, healer og forfatter.
Christo Blaak (Padam) er healer, spiritual psykoterapeut og Reiki-Mester (Reiki-Alliance).
Både Anjee og Christo har mange års erfaring med healing, psykoterapi og undervisning.

Praktiske oplysninger ang. tider, sted og tilmelding
Se nederst

”Af hjertet tak for et fremragende Indre Barn Kursus. Det kræver stor viden, masser af erfaring og et meget godt samarbejde for at kunne tilpasse kurset til gruppen af kursister og hele tiden have fingeren på pulsen ift. de enkelte kursisters behov. Det mestrer I til fulde. Samtidig formår I at skabe et trygt rum, hvor smertefulde barndomstraumer kan løsnes og heales. Kurset er dejligt afvekslende med fysiske øvelser, stille meditationer, meditationer med lyd, udveksling af erfaringer samt masser af hjælp og støtte til healings-processerne. Og der var plads til både grin og gråd, hyggelige pauser og god stemning på hele holdet. Alt gik op i en højere enhed til det højeste fælles bedste. Jeg fik virkelig lært at stå op for mit indre barn og connecte med det indre barn fra hjertet. Jeg tog hjem med mange gode værktøjer, som jeg vil glæde mig til at arbejde videre med.”
– Inge

“Bedst weekend ever!”
– Anja


“Mange tak Christo og Anjee for nogle vildt fantastiske og meget berigende dage. ALLE følelser var i spil. Og på trods af det sidder jeg, lige nu, med en følelse af lykke og fuldkommen frihed til at ændre mit “blue print” fremover. Jeg er OK som jeg er. Tusind tak fordi jeg blev mødt, som den jeg er, af Jer alle.
Jeg vil passe rigtig godt på Hanne 7 år og lære hende godt at kende. Ser, allerede nu, fremad til at deltage på Indre barn 2.”
Hanne

“Mange tak til jer alle. Sidder her med stille musik og min chili the, nyder roen og stilheden i mig selv. Heidi 6 år er puttet i seng efter en fantastisk gåtur med mig og karma (hund) i skoven. 
Det var nogle grænseoverskridende og udviklende dage. Har svært ved at sætte ord på hvor meget det betyder for mig. Såvel selve kurset som den sociale aspekt af det hele. Gik i dag med følelsen af at der var en mening med gruppe sammensætningen. Helt fantastisk. Namaste til jer alle.”
Angelina Heidi

“Jeg smiler endnu. Hvor har det været en fantastisk Weekend Vil jeg gerne sige TAK for til jer alle. En særlig tak til Anjee Og Christo. FUCK i er skønne.”
Bente

“Tak for en magisk weekend! Magien fortsatte efter jeg kom hjem. Jeg mødte en glad ung mand… der hyggede med mig imens vi lavede mad og efterfølgende fik jeg endda lov til at øve kropsterapi på ham og han sluttede af med at få en zoneterapibehandling. Jeg er dybt taknemmelig og glad.”
Majbrit   

“Fantastiske undervisere, fantastiske øvelser, enormt trygge rammer!”
– Vibeke

“At blive mødt af andre, totalt uden forbehold, er fantastisk. Det er med til at man tør åbne sig. Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i et Indre Barn kursus, det er helt sikkert. Tak til et par dejlige instruktører der leverede rammerne.”
– Kærlig hilsen fra Lille Søren og Store Søren.

“Kan varmt anbefale dette kursus til alle, som er nysgerrig på sig selv. Til mennesker som vil gøre noget godt for sig selv. Vil næsten vove den påstand at sige, at det er bedre end et wellness ophold. Det er dog hårdere på selve weekenden, men man har gavn af det resten af livet.  Glæder mig til at der kommer et INDRE BARN OG ESSENS 2.”
Nanna

Tider
Fredag kl. 19.00-21.30.
Lørdag kl. 10.00-17.30.
Søndag kl. 10.00-16.30.

Sted
Danakilde Rørbækvej 13, 7323 Give
Vendsyssel Helseskole, Hedevej 82, 9800 Hjørring

Pris
Kurset koster 2500 kr.

Tilmelding
Anjee: mail@anjee.dk / 2441 5240
Christo: info@christo.dk / 5080 4001