Øveaftener

Et tilbud først og fremmest for dem der har været på et af mine Reiki kurser. Aftener hvor du kan få ladet dit åndelige batteri op. En mulighed for at få åbnet dit hjerte og få løftet din energi tilstrækkelig nok for at bedre kunne takle hverdagens udfordringer.

Først tirsdag og første onsdag hver anden måned.
Sted: Osho Risk, Bøgballevej 3, 8740 Brædstrup, mellem kl. 18.45 og 21.45
É: 150 kr. (Gerne MobilePay på selve dagen, 5080 4001).
Tilmelding nødvendigt, via Healing Hands, info@christo.dk eller sms 5080 4001.

Vi starter aftenen med “et eller andet”, f.eks. en guided eller healingsmeditation, fælles fjernhealing til dem der trænger til det, en energiøvelse eller noget helt andet. Nogle gange vil der være en gæstelærer med en kort intro i sit speciale, f.eks. klangskåle, tft, klarsyn, Indre Barn eller Familie-opstillinger. Så er der en pause med kaffe, te, småkager og hygge.
Efter pausen deler vi os op i grupper med 3 eller 4 personer for at udveksle healing. Én person ligger på briksen, de andre giver healing. Vi afslutter med en kort meditation.

Hvis der er plads, må du gerne bringe en ven, som ikke har lært Reiki endnu og har lyst til at opleve “hvad det er for noget.” Som ikke indviede får man lov til at være med tre gange for at finde ud af om man evt. selv har lyst til at lære Reiki.

Datoer her. Eller på Healing Hands

Et lille klip fra en den første øveaften på Osho Risk, oktober 2020.

Sagt efter en øveaften:

“En tak fra mig for den dejligste tirsdag aften. Det er en af de skønneste vaner jeg har fået. Alle disse healing hands, i er skønne. Tak for den indre ro og livgivende latter.”
- Vivi

“En stor tak til alle I skønne mennesker ,der gjorde tirsdag aften så fantastisk for mig, mine smerter er væsentlig mindre og så har jeg sovet som en baby tak!!”
- Lilli

“Tak til jer alle herfra for en meget rørende, bevægende og givende øveaften. Den gode energi var der så snart vi trådte ind i lokalet… og den blev der bare mere af i løbet af aftenen. Tak for det…. Det var første gang vi var der, men det bliver ikke den sidste.”
- Jens og Ann Lydia

“Kære alle, Jeg vil også i allerhøjeste grad bringe en stor tak for en dyb, rørende og intens aften præget af en særlig samhørighed. Det er det stærkeste, jeg nogensinde har oplevet i Reikiens verden. Jeg kom hjem med en helt særlig dyb ro og lettelse, som også følger mig i dag. Jeg er Reikiens energi og jer skønne Reiki-mennesker dybt taknemmelig for samværet i går.  Af hjertet tak.”
- Jette

“Også tak fra mig. Det er utroligt, hvad Reiki kan gøre med os og for os. Langt ind i sjæl og hjerte.”
- Poul

“Jeg vil også takke jer alle for dennne meget rørende Reiki aften. Reikis energi er så livgivende, fuld af (næste)kærlighed.”
- Anna

“Tak til jer alle for en rørende og givende øveaften i går. Jeg tog hjem opløftet og lettet! 
I dag sunder jeg mig fysisk og mentalt på det, jeg fik hjælp til at slippe…”
- Helle

“Tusind tak for endnu en fantastisk aften med vilde energier og hjerterum. Er jeg mon den eneste der synes det er for lidt med ‘kun’ en månedlig mulighed for sådanne seancer?” – Lone

“Også jeg siger tak for en dejlig healingsaften. Min bror hilser og siger tak for fjernhealing, fik påvirket åndedræt undervejs, og bad om at få healing her i aften.”
- Vivi

“Tak for en super dejlig healingaften i går på IHC, med Hmmmm-meditation, fjernhealing og selvfølgelig vores egen healing, det gik dybt.”
- Søren