Er der en mening med alting?

I hvert fald var der en mening med at jeg for gang skyld sidst på foråret læste en lille bitte annonce i vores lokale ugeavis om et foredrag om Healing.
Det resulterede i at jeg for en måned siden var på kursus i Reiki 1. Og siden den weekend vil jeg sige at rigtig mange ting har forandret sig – og alt sammen til det bedre.
Både fysisk og psykisk er der kommet en ro i mit liv, som jeg ikke har oplevet fuldt ud før nu, jeg har fået nye vigtige venner, en vigtig indsigt i livet om hvad kærligheden fra Reikis energi kan give til os alle og og ikke mindst en ny vigtig mening med hvad jeg skal og kan her i livet.
Tak til Reikis energi og kærlighed og ikke mindst tak til Padam Christo for at åbne denne nye verden for mig.
– Sally, Reiki-1 Kongerslev

Lidt tilbagemelding fra det skønneste kursus ever, er vel på sin plads.
Fantastisk sted, fantastiske mennesker og fantastisk energi. Du forstår virkelig at forene en gruppe af mennesker og skabe den nødvendige tillid og tryghed. Alle følte sig set og hørt, og nåede ind til kernen af sig selv, og det der var vigtigt i deres liv lige nu.
Du sanser mere end de dygtigste ser og hører. Din måde at møde mennesker er eminent, på den fineste og mest ydmyge måde jeg har set.

Jeg har det så godt, jeg er fyldt med en lykkefølelse, der har været gemt langt væk. Min krop og min sjæl er blevet fyldt med så meget kærlighed, som jeg ikke anede jeg kunne rumme. Du har virkelig åbnet mit hjerte, og trængt dybt ind i min sjæl. Som om dit nærvær er lige her i og omkring mig. Intet og ingen har rørt mig så dybt. TAK.
Er ikke i tvivl om at mine klienter får endnu mere kærligheds energi med sig. 
Endnu engang af hjertet tak for det du er og gir.
– Kærligst Hanne Marie, Reiki-1 Hjørring

MANGE, MANGE tak for et godt kursus og specielt for din måde at være på. Jeg bliver ofte den uvordenlige elev på de kursus som jeg deltager på. Og hos dig blev jeg den dygtige, usædvanlige og helt specielle elev. Mange, Mange tak for det. Jeg vil også gerne rose dig for på plenum at sige at jeg kunne noget du ikke selv kunne, da du nævnte at jeg havde set din enhjørning. Det kræver en rummelig lære at rose eleverne på den måde. Du viste dig også som en god lærer, for hver gang jeg var ude i et problem med de andre kursister, som da jeg ikke ville have healing på den tredje øje, stod du der og helt rolig og let fortalte hvad der skulle gøres. Så du havde hele tiden helt styr på hvor du skulle hjælpe, det er de gode lærere der gør sådan. Jeg forstod og kunne acceptere hvor usædvanlig mine talenter er. Du fik mig til at indse det, rumme det og endog være lidt stolt over det. Jeg er dog stadig forundret over at ikke alle har de samme evner som jeg, men nu er jeg bedre rystet til at acceptere min selv, mine talenter og evner. Det arbejder jeg stadig på, samtidig ønsker jeg at vedblive at være taknemmelig og ydmyg. Så mange, mange, mange , mange tak til en god lærer.
Venlig hilsen Joanna, Reiki-1 Hjørring

Kære alle. Vil gerne dele noget med jer. Har holdt fødselsdag i dag for min søn, der blir 6 år. Han havde drengene fra klassen med hjemme. Seks drenge på 6-7 år. De var MEGET aktive og højrøstede – indtil jeg satte mig mellem de to, der larmede mest, og lagde en hånd på dem hver, mellem skulderbladene. Og så begyndte jeg at snakke med dem om julen, mens jeg lod energien strømme. Og de blev helt stille og i kontakt med sig selv og sad og fortalte, én ad gangen. Og sådan sad vi i tyve minutter, og da forælrene efterfølgende kom for at hente ungerne, konstaterede tre af de voksne helt forundret:: her er så stille! love it!
– Kirsten, Reiki-1 Træden
Kære Padam. 
Mange tak for et intenst og lærerigt kursus, det var været utroligt givende. Og så har du en dejigh befriende made at være på, så intet føles forkert eller bliver akavet. Jeg glæder mig til vi ses igen.
Kærlig hilsen, Michaela, Reiki-1 Træden

Denne weekend blev jeg indviet i Reiki-1-healing og vil på det varmeste anbefale andre med interesse for healing at lære det basale og endnu mere om sig selv hos Padam Christo Blaak, der skaber et kærligt, dybt og inspirerende rum.
– Helle, Reiki-1 IHC

Tusind tak for en dejlig weekend – og sikke en tur jeg fik.
 Else tilkaldte “hjælp” til healing af mit hjerte chakra i søndagens øvelse. Hun så et “lyn” af energi komme ind “udefra” – og sendte det ind i mit hjerte – det vilde i det er, at jeg så det – så retningen og mærkede respons i mit energisystem. Det er fascinerende, da jeg oplevede, at noget “skete” og så rettede jeg min opmærksomhed på “hvad” og “hvor” og derfra så jeg lys komme bragende ind udefra – igennem Elses arm og direkte ind i mit hjerte.
En vildt fed oplevelse. Fantastisk at vi begge ser og oplever det samme…. en dyb spirituel oplevelse at dele med den jeg elsker..
Jeg kan mærke, at jeg er mere rolig inden i – at jeg sov dybt i nat – og at jeg til morgen kunne holde et blidt, dybt og smukt space for hende mens vi vågnede langsomt. Det er dejligt og jeg er dybt taknemmelig. Reiki bliver brugt flittigt – både overfor mig selv, min datter, kæreste og kunder i Bodywork. Jeg er taknemmelig for det du lærte og gav mig adgang til.
– Henrik, Reiki-1 Hjørring

Kære Padam Christo Blaak
Mange tak for billederne.
…Og alt det andet dejlige, jeg fik med hjem.
 I forhold til formidling af Reiki energien er det største nok, at jeg hos dig fik fornemmelsen af, at det er ok, fuldstændig at give slip, at overlade arbejdet til Universet og de hjælpere, jeg inviterer ind i lyset. Og at jeg kan mærke forskellen derved.
 Den ro – “given slip” – næren tillid, kan jeg virkelig bruge – både i fremtidige healinger, men også i min egen tilgang til livet i almindelighed.
Den ekstra og uventede gave, jeg fik med hjem, var en meget stor forløsning. Jeg mærker nu en ro og lettelse af både stress og sorg, som jeg er virkelig taknemlig over. Tak fordi, du gav plads og rum for den proces, sideløbende.
 Hos dig har jeg fundet en genklang af, hvordan Reiki energien kan formidles. Og jeg er meget glad for, at jeg tog turen til Brædstrup for at opleve dette.
– Ulla, Reiki-1 Træden

Reiki-1 Ignatius Healing Center

– Tak for den skønneste weekend Det har været fantastisk at være sammen med jer. – Mia
– Dejlig weekend med godt humør, god karma og masser af energi. I er alle fantastiske – Anne Gitte
– Tusinde tak for en fantastisk weekend, som bare gik alt for stærk. – Lone
– Tusinde tak for en skøn fantastiske weekend men skønne mennesker gik alt alt for stærk. – Helle
– Tak fra hjertet. Tak for jeres måde at være på alle sammen. Jeg er klar til Reiki i mit liv. Skøn undervisning Christo Blaak. – Karin
– Jeg føler, at jeg bærer rundt på det vidunderlige lys i mit indre, som I alle har været med til at skabe. En ny vidunderlig skør familie. Tak for disse dage, tak for al den vidunderlige energi, tak for alle jeres historier, tak for deling og TAK FOR JER. – Line
– Tusinde tak for denne weekend. Det var en hurtig beslutning, om at jeg skulle på kursus, men så rigtig en beslutning. Hold da op hvor har det sat noget i gang, så nu skal der bearbejdes, øves og udvikles. – Mona
– Tak for dejligt selskab, spændende oplevelser og inspirerende og humoristisk undervisning. – Tine
– Min (healing/spirituel-kritiske) mand har døjet med kombinerede golf-og tennisalbuer i 1 år. Jeg har givet 2 behandlinger i denne uge og han har lige spontant sagt: “Ja et eller andet kan det! Du har gjort noget, det er der ingen tvivl om!” Min (nu knapt så skeptiske) mand har et hårdt fysisk arbejde og plejer at have grimme smerter, når han kommer hjem. Efter kun 2 behandlinger skal han virkelig provokere armene, for at kunne fremkalde lidt smerte.

Reiki-1 Vendsyssel Helseskole

– Tusind tak for en helt speciel og fantastisk dejlig weekend. – Gitte

– Tak for en morsom og god indlæring, som jeg allerede kan mærke jeg får glæde af. – Birgith


– Wauu – en hel super duper fantastisk weekend. Nu skal jeg i gang med at øve. Glæder mig allerede til reiki 2. – Helle


– Fantastisk undervisning. Af hjertet tak. – Marie


– Tusind tak for en vidunderlig weekend. Den overgik alle mine forventninger. For første gang i meget lang tid føler jeg mig fuld af energi samt endnu mere fyldt af taknemmelighed og glæde over hvad fremtiden vil bringe. Samtidig føler jeg en ro indeni der føles så fredsfuldt. – Malene


– Tusind tak for fantastisk Reiki 1 i Hjørring sidste weekend. Jeg er så glad for at du har indviet mig i Reiki og tror at det bliver transformerende for mig. Jeg healer mig selv hver dag og er så glad for at jeg har varme hænder, det har jeg aldrig haft før. Det er helt vidunderligt og magisk det der sker lige nu – mange tak – Helle

Reiki-2, Osho Risk, marts 2024

–  Tak for et par skønne dage, tak fordi du er som du er. Du forstår at skabe hjerterum og møde folk som lige den de er. Det gir tryghed til at åbne op og vise sit sande ansigt. Skøn evne du har der. Ha det rigtig godt til vi ses igen ”
– Malene. 

Reiki-1 Osho Risk, april 2024

Reiki-1 Aabenraa hos fam. Grau, maj 2024

Reiki-1 Viby J, hos Vanebryderen (Pernille Brøndum), juni 2024

“Din afslappede måde at undervise på er inspirerende og meget inkluderende for os nybegyndere – så tak for det.”
– Gitte