Update juli 2024. Holder lige en pause med at holde foredrag / workshops

Foredrag/Workshop: Alle kan heale

Her et eksempel på en artikel i en lokalavis:
Selvom mange betragter healing som noget ”svævende”, bliver (dato) ikke en kedelig affære, når Reiki-Mester og psykoterapeut Christo Blaak (Padam) byder på en aften med foredrag og workshop healing, i (sted)
. Ifølge Blaak har flere og flere almindelige danskere gennem de sidste ti år lært at anvende Reiki i deres hverdag, ikke mindst fordi det er så nemt. De har lært det enten for sig selv eller for at give det videre til andre (det kan være familie, venner, børn, klienter). De flestes erfaringer viser, at det at modtage og/eller give sig selv eller andre healing ofte hjælper med til at give en dyb indre ro og større afslapning samt ofte en lindring af smerter og andre lidelser. Mange oplever, at de bliver ”tanket op” og dermed får mere energi og overskud i den travle og (måske) stressede hverdag.
Aftenen er delt op i to: Christo indleder aftenen med at fortælle om (Reiki-)healing og hans egne erfaringer med det gennem de sidste tredive år. I anden del af aftenen – efter kaffe/te pausen – får publikummet mulighed for at afprøve deres nuværende healingsevner og blive inspireret til selv at begynde at bruge denne medfødte evne. Christo Blaak er oprindelig fra Holland, men bosat i Danmark og taler dansk. Han bliver betragtet som en underviser med begge ben på jorden, og blander respekt for den ”usynlige” energi med humor, og masser af eksempler fra sin egen praksis. Aftenen starter kl. 19.00 og varer cirka to timer. Pris: 150 kr. inkl. kaffe/te. Tilmelding nødvendig.

Jeg har holdt foredrag om Reiki-healing siden 1991, i både Holland og Danmark. 
Jeg plejer at arrangere foredrag selv, men hvis du er interesseret i at få et foredrag i din egen by, kan vi arrangere det sammen. Du sørger for lokalet, jeg sørger for annoncering og artikler til lokalaviser. Et foredrag tager ca. to timer, og folk betaler 150 kr. i entré. Er du medlem af en forening er det også muligt at invitere mig til at afholde et foredrag. Du kan kontakte mig ang. omkostninger. Jeg har tit afholdt foredrag sammen med andre, hvori vi begge fortæller om vores speciale i cirka en time (emner har været f.eks. Det indre barn, traumehealing, latter og clairvoyance). Jeg er åben for invitationer af andre foredragsholdere. I en del år har jeg holdt foredrag om forskellige emner, men pt. tilbyder jeg kun et kombineret foredrag/workshop, hvor jeg fortæller om healing i den første halvdel og efter pausen viser jeg de fremmødte, hvordan de selv kan komme igang med healing.

Feedback efter et foredrag i Fjerritslev:

“Endnu engang tusind TAK fordi du kom til Fjerritslev, inden jeg takker helt over….
Fantastisk energi…
Mange har idag, ringet, mailet og skrevet. TAKKET for et fantastisk arrangement – osse dem jeg ikke kender. Flere har givet udtryk for, at gamle smerter i arme og ankler etc. forsvandt PIST igår. De virker opløftede og fulde af kærlig energi… DET TRÆNGTE FJERRITSLEV TIL.
Det er STORT Padam!!! Jeg er overvældet og meget rørt. Tænk at alle de her mennesker samles, uden at kende hinanden. Og så går de bare igang, du får dem lige kickstartet, med fuld tillid!!! FANTASTISK, MEGET MER AF DET”
– Hanne Marie Danielsen, arrangør foredrag

Før…

Og efter…