REIKI-2

Har du brugt Reiki i mindst tre måneder – givet til dig selv og/eller andre – og ønsker du en fordybelse af din kontakt med Reiki-energien, så kan du komme med på et Reiki-2 kursus. Dine evner vil afgjort blive stærkere.

I Reiki-2 får man tre teknikker, som virker som nøgler til forskellige energifelter indenfor Reiki. Et Reiki-2 kursus består af, at lære, øve og blive fortrolig med disse nye ”redskaber”. Man kan ikke lære symbolerne fra en bog eller via internettet og heller ikke fra en Reikimester, som ikke selv er forbundet tilstrækkelig nok med disse energifelter.

Alle Reikisymbolerne kan bruges både til en selv og til andre, og man kan med dem ”arbejde” mere fokuseret end med Reiki-1, hvor energien strømmer mere dér hvor der er brug for. Mulighederne med symbolerne er ubegrænsede.

Det første symbol er Kraftsymbolet, som forstærker alt hvad man ønsker at give healing, sig selv, andre, men man kan også rense rum eller huse med den.

Den anden teknik er Mentalsymbolet, som har den effekt, at ”trafikken” i ens hoved bliver mindre, der bliver mere stille indeni. Mange oplever, de får indsigt i en bestemt aktuelt udfordring i deres liv. Det er ligesom, man bliver løftet ud af sin daglige bevidsthed til en plan, hvor der er mere overblik og ro; som om man kommer et skridt nærmere Gud eller selve Livskilden.

Det tredje symbol er Fjernhealingssymbolet. Det kan bruges både til andre, men også til en selv. Man kan sende healing til sin egen krop, sit indre barn, til begivenheder i sin fortid, hvor der stadigvæk ”klistrer” en eller anden blokering til ens energi, noget der generer én i ens hverdag. Mulighederne er ubegrænsede. Man kan hjælpe afdøde til lyset eller ”drille-ånder”, som kan genere folk, som har oplevet et eller andet traume eller brugt for mange stoffer –  i hvert fald folk hvis aura har nogle ”huller”.

Når man sender fjernhealing, kan man nøjes med cirka 15 minutter, og det gælder som en hel behandling. Det siger sig selv, at når det handler om at sende healing til en person, laver man en aftale på forhånd. Jeg synes ikke, det er etisk at sende healing til folk, der ikke har bedt om det, selvom du synes, de måske har brug for det. Her er det bedre at heale stedet i én selv, der bliver ramt, at se et andet menneske muligvis lide. Vi bor nu engang på jorden, og vi er nødt til at respektere andres personlighed, selvom deres sjæl måske længes efter healing.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Pris

Et Reiki-2 kursus koster 4500 kr., inkl. moms
(3900 kr. for pensionister og studerende)
Tilmelding: 50 80 40 01, info@christo.dk
Se kalender over kurser her.
Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. weekenden.

Tidspunkter:

Lørdag og søndag fra 10.00 – 17.00/17.30,
Søndag: 10.00 – 14.00/14.30 (Reiki-1) / 15.00 (Reiki-2)
Alle kurser afsluttes med et certifikat fra Reiki Alliancen.

Sted

Kurserne foregår forskellige steder, primært i Jylland.
De sidste mange år for eksempel i
– Hjørring: Vendsyssel Helseskole v/Rikke Bøggild
– Ribe: Studio Ribe v/Line Fricke
– Gram: Stensbæk, den holistiske højskole
– Give: Danakilde v/Torsten og Rebekka Rye Petersen
– Løsning: Optimalt-liv.nu v/ Jens Jørgen Nielsen

Og pt (2023) mest i 8740 Brædstrup, privat i Træden eller på – meditationcenter Osho Risk.

Kalender kommende Reiki-2 kurser her.

Efter et Reiki-2
Tusind tak for et helt igennem fantastisk kursus endnu engang. Og hvor er det bare skønt, at der ikke er ret langt fra gråd til grin. Vil også gerne takke alle de andre kursister, som jeg har delt denne weekend med. I er så dejlige og befriende at være sammen med. Kram til jer alle her fra – Vagnie

Endnu engang en Reiki-beriget weekend sammen med skønne mennesker. Tak til jer alle.
– Vivi

Jeg blev indviet i Reiki 2 – den 2.11.18. Ugen efter lavede jeg min første husrensning og siden da, har jeg bare givet gas med daglig fjernhealing og mange husrensninger. Jeg forundres og glædes dagligt over magien og elsker hvordan Reiki energien inviterer til at bruge den, lege med den, kombinere den med bøn, nye intentioner, healing af situationer i fortiden (godt sammen med Indre Barn arbejde), healing af situationer/ tilstande/ smerter i nutiden, healing af situationer i fremtiden og alt andet mellem himmel og jord.
Tak fordi du indviede mig i Reiki 1 og i Reiki 2.
– Inge