Mit hjerte fyldes af taknemmelighed og dyb glæde over mit samarbejde med Christo Blaak og den opløftende feedback vi får fra deltagerne.”

“Elsker bare at arbejde sammen med Stine.”

Miracle of Love Healingsdage

Update feb. 2024. Holder lige en pause med at planlægge Retreats, men det kommer igen, før eller senere.

Sammen med Stine Sølvsted Christoffersen.
Man kan vælge at være med én eller to dage.

Healing her-nu
Disse dage kan du modtage healing for det der står forrest i køen for at blive transformeret, om det nu er fysisk, psykisk eller spirituel.
Vi arbejder sammen med engle, skytsånder og andre venner i den åndelige verden, først og fremmest med Kristus energien, men ikke udelukkende.
Vi kigger på dit tema også fra en terapeutisk vinkel, hvor vi guider dig i at genkende hvor dine blokeringer oprindelig stammer fra. Det vil gøre det lettere i din hverdag at genkende og rumme bestemte smerter. Hver deltager har sin unikke proces og samtidig er der temaer som mange oplever og er fælles for gruppeprocessen. Har du været med før: hver gang er ny og du kan sagtens komme med igen og igen, for at invitere dybere lag af healing.

Sacred Flow meditation
Både formiddag og eftermiddag tilbyder vi vores “Sacred Flow” meditation, hvor du kan bede om hjælp til det du har brug for her-nu. Mange oplever i denne meditation, at den åndelige verden er meget tæt på og at tingene begynder at flytte sig. I denne meditation er der også mulighed for åndelig kirurgi. (Kontakt Stine hvis du er interesseret).

Krystaller og krystalkranier
Vi bringer også vores krystaller og krystalkranier, som er med til at forhøje energien i rummet, men som også er med til at forhøje vores vibration. Disse speciale krystaller har en kraftig healende virkning og egenskaben til at forstærke det i os, der blokerer for at være mere i kontakt med vores guddommelige essens. Vi har begge to en særlig forbindelse til dem og bruger de kranier der kan hjælpe deltagere optimal i deres vækst.

Andre øvelser
I den her weekend kommer vi til at bruge forskellige former for healing og meditation, åndedræts- og energiøvelser, alt efter hvad der er brug for i øjeblikket.
Nogle af teknikkerne/øvelserne kan praktiseres derhjemme efter kurset for at understøtte din proces.

At elske sig selv ubetinget
Disse healingsdage er åbne for alle der har lyst til at tage det næste skridt i deres liv, uanset hvilket tema man kommer med. Et primært fokus er, at lære at elske sig selv ubetinget. At kunne sige ja til alt i os selv, specielt de (ofte smertefulde og ubehagelige) dele som vi helst vil skubbe til side. Kort sagt inviterer vi alt i os til overfladen, der ikke endnu er kærlighed, for at blive transformeret.

Tider
Fra kl. 10.00- 17.30, med en times frokostpause

Sted
Midtjylland.

Pris
Prisen for disse dage er 1250 kr., pr. dag.  Indbetaling på følgende konto i Jyske Bank: 7365-5080403 (Christo Blaak). MobilePay: 15001. Hvis ikke du har mulighed for at overføre pengene via netbank eller MobilePay, er det ok at betale ved ankomst.

Mad
Vi serverer suppe til frokost.
Supplerende mad medbringes, der er et køleskab til rådighed
Ellers sørger vi for kaffe, te, småkager og frugt.

Tilmelding
Stine: info@stinechristoffersen.dk / 2943 3502
Christo: info@christo.dk / 5080 4001
Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.

Både Stine og Christo har mange års erfaring med healing, psykoterapi og undervisning.
Vi glæder os.
With love and joy
Stine og Christo

“Jeg var med på sidste kursus og tog gerne et par dage igen – det var så fantastisk at være med i jeres kærlige og omsorgsfulde energiarbejde. Jeg glæder mig til nye datoer.” – Kærlig hilsen Astrid.

“Lidt feedback efter Miracle of Love. Jeg puttede de følelsesmæssige belastninger der var forårsaget af et liv med diabetes i lyset som du måske husker. Kan fortælle, at effekten er helt konkret og målbar. Det er fantastisk. I praksis tager jeg ca 14% mindre insulin nu end da vi var på workshoppen. Det burde ikke være muligt ud fra et rationelt medicinsk argument – og det er godt nok interessant at se om det kan holde. Tak.”
– Henrik, skrevet 1 måned efter kurset…