7 dage. 7 chakraer. En indre pilgrimsrejse

Nyt nyt nyt.
Som de fleste ved, kan jeg godt lide at arbejde sammen med Stine Sølvsted Christoffersen. Vi har efterhånden afholdt en del Miracle of Love dage/weekender og Magical Mystery Tours (den ydre pilgrimsrejse).
I 2022 vil vi tilbyde noget nyt: et sammenhængende udviklingsforløb i 7 dage, med 1 eller somme tider 2 måneders mellemrum, hvor vi tager rejsen gennem de 7 mest vigtige chakraer og deres betydning i vores hverdag. Folk kommer med hvad der er vigtigt for dem hernu og vi tilpasser programmet til dem der kommer, de emner de kommer med, tilpasset den specifikke indfaldsvinkel de forskellige chakraer har. Rodchakra vil f.eks have øvelser med tryghed og Indre Barn, Solar Plexus med selvværd osv. Vores meditation Sacred Flow will være en fast del. Healing på briks kan ikke udelukkes, men er ikke standard.
Der vil være hjemmeopgaver mellem de forskellige dage og meningen er, at afslutte med en weekend (i november), for at integrere alle erfaringer. Optimalt ville være hvis man kan deltage hele forløbet, således at der opstår en fast gruppe, men der er også plads hvis man kun ønsker at være med nogle bestemte dage for at fordybe sig i bestemte temaer, relateret til bestemte chakraer.
Disse dage bliver afholdt på Osho Risk, 8740 Brædstrup, hver gang mellem kl. 10 og 17.
Datoerne: 16. marts, 13. april, 11. maj, 8. juni, 17. august, 14. september, 12. oktober.
Muligvis en weekend i november som afrunding og integration.
Interesseret? Skriv til én af os: info@stinechristoffersen.dk eller info@christo.dk
Ligesom Miracle of Love dage er prisen 1250 kr. pr. gang.
Prisen for de 7 dage er 8000 kr. i alt (750 kr. rabat), hvis man betaler på én gang.