Healing

En behandling starter altid med en samtale, hvor vi finder ud af, hvad behovet er. Mange oplever gennem behandlingen, at de føler sig lettet, og får en større forståelse for sammenhæng mellem deres symptomer og de følelsesmæssige baggrunde.
Selve behandlingen med “hænder på” varer mellem 1 time og 1.15 min. Inkl. samtale ca. halvanden time. Jeg har gode erfaringer med fire behandlinger i alt, med to ugers mellemrum. Pris: 750 kr. I tilfældet af alvorlige sygdomme, er det bedst at behandle så ofte som muligt og her tilpasses prisen til hvad man har råd til.

Healing 45 minutter

Se Healing, bare kortere. Pris: 400 kr.

Sagt efter en behandling.
“Jeg har gennem lang tid haft uregelmæssige blødninger, hvilket har været enormt frustrerende for mig, da min kæreste og jeg gerne ville have et barn. De uregelmæssige blødninger forårsagede, at jeg tilsyneladende ikke fik min ægløsning. For mig, var det en stor frustration, at det hele ikke “bare kunne være som det skulle”. Jeg opsøgte Padam Christo efter anbefaling fra min mor. For mig har det altid givet god mening med healing, da det handler om at sende energi det sted hen i kroppen, hvor der er brug for det, og jeg havde behov for god energi.

Padam emmer af en ro, som kun de færreste besidder, hvilket fra første færd gjorde mig meget tryg. Det var enormt essentielt for mig at føle den tryghed, da dét at have svært ved at få børn, er tabubelagt i en særlig kaliber, selvom det er hverdagskost for mange mennesker. Min første session startede med en lang og uddybende snak, hvilket jeg var meget overrasket over – jeg troede jo “bare” jeg var kommet for at blive healet ;-) Padam gik til mig med en naturlighed og en forståelse som gjorde, at jeg åbnede mig på en måde, jeg ikke har oplevet før. Han åbnede for temaer, jeg længe ikke har haft kontakt med, men som har siddet i mig i mange år. Padam var direkte og klar og fik mig til at indse, at en del af “drømmen om et barn” også var forbundet med en enorm frygt i mig – frygten for at miste. Dernæst blev jeg healet, hvilket var helt særligt efter en sådan snak. Jeg mærkede på samme tid en ro og en uro i kroppen – det var helt særligt at opleve.

Jeg er gravid nu – efter første behandling hos Padam. Man kan måske kalde det en mirakel-historie – men jeg tror mere på, at Padam har hjulpet mig til at lytte til mig selv, og til at få styr på mit indre. Det er en vild ballast at have med sig. Jeg kan på det varmeste anbefale Padam – for mig, var det vigtigt at få fjernet min personlige blokade som jeg havde i forhold til at få børn. Det var vigtigt at finde roen – og den hjalp Padam mig med at finde. Han hjalp mig til at jeg kunne lytte til mig selv, hvor jeg selv havde allersværest ved det.”
– Anna Christina Marcelino