Indre Barn og Essens 2.

Sammen med Anjee Gitte Carlsen

d. 26.-28. marts 2021, Danakilde, Give

Dette kursus henvender sig til dem der allerede har deltaget i Indre Barn og Essens 1 eller har lavet et lignende arbejde omkring barndom og indre barn, evt. sessioner hos enten Christo eller Anjee.

Vi vil her bygge videre på forståelsen og oplevelsen af, hvordan de ting vi har mødt i vores barndom påvirker vores liv i dag som voksen, og yderligere styrke kontakten mellem den voksne og barnet.

Specielt vil vi tage fat på de essentielle kvaliteter af medfølelse og glæde (den grønne og den gule essens).
Dette er kvaliteter vi alle er født med, men som ofte bliver blokeret helt eller delvist gennem vores opvækst. Ved at forstå og gennemleve nogle af de omstændigheder der har blokeret, kan vi åbne mere op til at vi som voksne er i stand til at føle og leve os selv som de både kærlige og glædesfyldte mennesker vi oprindeligt er.

Kurset
Er en vekselvirkning mellem guidede meditationer, (åndedræts-) øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde i gruppen mm.
Weekenden vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager.
Kurset henvender sig både til folk med og uden erfaring indenfor selvudvikling.

Undervisere
Anjee Gitte Carlsen er psykoterapeut, underviser, healer og forfatter.
Christo Blaak (Padam) er healer, spiritual psykoterapeut og Reiki-Mester (Reiki-Alliance).
Både Anjee og Christo har mange års erfaring med healing, psykoterapi og undervisning.

Praktiske oplysninger ang. tider, sted og tilmelding
Se nederst

Sagt efter et Indre Barn og Essens 1 kursus: 

“Bedst weekend ever!”
– Anja


“Mange tak Christo og Anjee for nogle vildt fantastiske og meget berigende dage. ALLE følelser var i spil. Og på trods af det sidder jeg, lige nu, med en følelse af lykke og fuldkommen frihed til at ændre mit “blue print” fremover. Jeg er OK som jeg er. Tusind tak fordi jeg blev mødt, som den jeg er, af Jer alle.
Jeg vil passe rigtig godt på Hanne 7 år og lære hende godt at kende. Ser, allerede nu, fremad til at deltage på Indre barn 2.”
Hanne

“Mange tak til jer alle. Sidder her med stille musik og min chili the, nyder roen og stilheden i mig selv. Heidi 6 år er puttet i seng efter en fantastisk gåtur med mig og karma (hund) i skoven. 
Det var nogle grænseoverskridende og udviklende dage. Har svært ved at sætte ord på hvor meget det betyder for mig. Såvel selve kurset som den sociale aspekt af det hele. Gik i dag med følelsen af at der var en mening med gruppe sammensætningen. Helt fantastisk. Namaste til jer alle.”
Angelina Heidi

“Jeg smiler endnu. Hvor har det været en fantastisk Weekend Vil jeg gerne sige TAK for til jer alle. En særlig tak til Anjee Og Christo. FUCK i er skønne.”
Bente

“Tak for en magisk weekend! Magien fortsatte efter jeg kom hjem. Jeg mødte en glad ung mand… der hyggede med mig imens vi lavede mad og efterfølgende fik jeg endda lov til at øve kropsterapi på ham og han sluttede af med at få en zoneterapibehandling. Jeg er dybt taknemmelig og glad.”
Majbrit   

“Fantastiske undervisere, fantastiske øvelser, enormt trygge rammer!”
– Vibeke

“At blive mødt af andre, totalt uden forbehold, er fantastisk. Det er med til at man tør åbne sig. Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i et Indre Barn kursus, det er helt sikkert. Tak til et par dejlige instruktører der leverede rammerne.”
– Kærlig hilsen fra Lille Søren og Store Søren.

“Kan varmt anbefale dette kursus til alle, som er nysgerrig på sig selv. Til mennesker som vil gøre noget godt for sig selv. Vil næsten vove den påstand at sige, at det er bedre end et wellness ophold. Det er dog hårdere på selve weekenden, men man har gavn af det resten af livet.  Glæder mig til at der kommer et INDRE BARN OG ESSENS 2.”
– Nanna

Tider
Fredag kl. 19.00-22.00.
Lørdag kl. 10.00-18.00.
Søndag kl. 10.00-16.30.

Sted
Danakilde Rørbækvej 13, 7323 Give

Pris
Kurset koster 2500 kr.
Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere praktiske oplysninger, samt en faktura.

Tilmelding:
Anjee: mail@anjee.dk / 2441 5240
Christo: info@christo.dk / 5080 4001