Nils Rosted og jeg har nu arbejdet sammen i flere år, til stor glæde for vores kursister (og for os selv). Nils arbejder til daglig med familieopstillinger og kombinationen med healing, meditation og psykoterapi viser sig gang på gang at være meget effektiv.

Sagt efter et kursus i oktober 2018:
“Tak for en fantastisk weekend i så trygge rammer og med en lethed til trods for de svære og tunge emner. Det var en stor oplevelse at møde jer.” –
Helle
“Tak for en helt utroligt weekend, dyb og livsbekræftende oplevelse, tak for jeres fantastiske støtte på vores rejse, og tak til alle der delte.” – Knut
“Det var en meget smuk og healende weekend, og for første gang i flere år, kan jeg trække vejret frit, sikke en gave.” – Lizette
“Tak Christo og Nils for en fantastisk forvandlende og healende weekend.” – Lis
“En fantastisk, sjov, himmelsk og magisk weekend. Nils & Christo jeg har dyb respekt for jeres arbejde.” – Ane

Bagom symptomerne

En weekend med Healing og Familieopstillinger

Et weekendkursus jeg afholder sammen med Nils Rosted. Maks. 10 deltagere.
Næste gang: d. 22. – 24. maj 2020, på Danakilde, hvor der er mulighed for overnatning.
(Dette kursus er aflyst pga. corona virusset.)

Med hjælp af famileopstillinger, forskellige former for healing, meditation og psykoterapi kigger vi denne gang specielt på, hvor konkrete fysiske og psykiske udfordringer stammer fra. Hensigten med denne weekend er bla. andet at hjælpe dig med at finde ud af hvorfor du har bestemte symptomer, fysiske og/eller psykiske og i at støtte dig i at skabe forløsning i dem. Intet er for småt. Intet er for stort. Om det nu handler om ondt i venstre knæet, svimmelhed eller mere alvorlige sygdomme… om det nu handler om panikangst, ensomhed, angst, vrede, mindreværd, sorg… vi går ud fra, at de allerfleste symptomer har en sammenhæng med ubearbejdet følelsesmæssigt stof. (Se nedenstående videoclip, hvori bla. andet nævnes, at det handler om op til 90 % af alle symptomer)

Vi bruger forskellige healingsformer- og metoder: Familieopstillinger, (Reiki-)Healing, Deeksha, Hjertehealing, samt fysiske- og energiøvelser og fordybende meditationer.
 Alle sammen er de med til at få renset dit energisystem, så der er mere plads til DIG.
 Målet er, at frisætte og understøtte energien i kroppen, både fysisk og psykisk. Således, at kroppen og systemet kan påbegynde sin egen healingsproces, og sætte kærligheden til os selv og dem vi holder af kan fri.

Weekenden byder lejlighed til at gå dybere ind i dig selv og komme mere i kontakt med din essens og begynde at leve livet mere i et flow, med tro på dig selv. Et liv med mere lethed, frihed, åbenhed, klarhed og ro i sjælen.

Sted
Sted: Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give
(Med mulighed for overnatning, kontakt Rebekka Rye Petersen, 22 59 24 12, danakilden@gmail.com)

Tider
Fredag 19.-22, lørdag 10-18, søndag 10-17.

Pris: 2900 kr.

Tilmelding
Nils Rosted: 4117 4607 eller nilsnro@gmail.com
Christo Blaak: 5080 4001 eller info@christo.dk
Efter tilmelding får du tilsendt en bekræftelse med flere praktiske oplysninger.