Fra incest til selvkærlighed

Et weekendretreat for incestofre og deres pårørende. Sammen med Lisbeth Stelmach.

Fra overgreb til overskud. En vej ud af incest.
Denne weekend vil støtte dig der går rundt med tabulagte, indestængte følelser, som du ikke tør snakke om med dine direkte omgivelser. Følelser du tror, du er ene om at bære på, kringlede familieforhold, gentagne brudte forhold, følelsen af at være forkert… listen er lang.
Sandheden er: du er ikke alene. Denne weekend vil du være i selskab med ligesindede, mennesker som dig, der har måtte gå igennem en mørk periode i deres liv. At dele din historie med ligesindede vil fjerne den største ladning og give dig en følelse af at være “helt normal efter omstændighederne” og vil forhåbentligt også give mere overskud i din hverdag. Intet er for stort, intet er for småt. Alle bliver taget sig kærligt af og der er selvfølgelig tavshedspligt.
Denne weekend er en gave til dig der ikke har haft modet endnu til at nævne det du ved, til dine nærmeste eller til din læge. Der er plads til hele dig, et fristed hvor du kan komme og få luft og blive lyttet til. Det første skridt fra at være incestoffer til selvkærlighed. Det er det weekenden handler om: at lære at elske sig selv ubetinget.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en fantastisk rejse i trygge og hyggelige rammer. En vis portion humor kan ikke udelukkes.

Denne weekend arbejder jeg sammen med Lisbeth Stelmach. Lisbeth har selv været udsat for incest og er mor til tre, der også har været udsat for incest. Hun har på egen krop mærket alt fra fordømmelse, afmagt, frustration, skyld og skam og er alene derfor yderst egnet til at arbejde med andre der er gået igennem lignende omstændigheder. De sidste mange år har hun brugt for at komme ud af afgrunden, erkendt alle følelser der følger med, ejer hendes livshistorie og står derfor idag stærk i sig selv.
Vil du vide mere om Lisbeth og hendes rejse, kan du kontakte hende på 4217 0408, eller kom til et af hendes foredrag.  Et radio-interview med Lisbeth finder du her.

Kurset

Er en vekselvirkning mellem at dele din historie, guidede meditationer, åndedræts- og energi øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde, arbejde i gruppen mm. Weekenden vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager.

Dato: senere på foråret 2021

Tider
Fredag kl. 19.00-22.00.
Lørdag kl. 10.00-18.00.
Søndag kl. 10.00-16.30.

Sted
Danakilde Rørbækvej 13, 7323 Give.
Med mulighed for overnatning, tilmelding hos Rebekka Rye Petersen, 2259 2412, danakilden@gmail.com

Pris
Kurset koster 2500 kr. Indbetaling på følgende konto i Jyske Bank: 7365-5080403 (Christo Blaak). MobilePay: 15001. Hvis ikke du har mulighed for at overføre pengene via netbank eller MobilePay, er det ok at betale ved ankomst.

Tilmelding: 
Lisbeth: lisbethstelmach2018@gmail.com / 4217 0408
Christo: info@christo.dk / 5080 4001