Husrensning

Usynlige gæster bliver sendt til Lyset, i samarbejde med åndelige venner.
No cure no pay
@whoyougonnacall?
Pris: 950 kr.

En husrensning, der ændrede mit liv.
Siden 1998 har jeg haft følelsen af at være forfulgt af uheld. Det var som om alt, hvad jeg rørte ved, gik i stykker. Bare for at nævne et par stykker: føntørrer, mobiltelefon, elkedel, tv, mikroovn, symaskine, PC, printer, router. Det var dyrt!
Også relationer gik i stykker. Det var smertefuldt og efterlod mig ensom og med en følelse af at være forkert. Jobmæssigt havde jeg heller ikke succes. To gange gik en arbejdsgiver konkurs og jeg mistede mit job. Jeg sad fast i en negativ spiral, som også betød at jeg ikke kunne bearbejde sorg efter min mands død.
Jeg vidste, at jeg havde lav-astrale energier i min bolig, og jeg var konstant anspændt, nervøs, negativ og kunne ikke sove. Til sidst havde jeg det så dårligt, at jeg næsten ikke kunne mere. Da dørhåndtagene så også begyndte af falde af, så jeg betroede mig til en veninde, der er Reiki Healer. Hun anbefalede mig at kontakte Padam Christo Blaak til at rense min bolig. Jeg var lidt skeptisk, for jeg havde tidligere betalt mange penge for at få renset min bolig – uden nogen effekt. Da jeg hørte, at jeg kun skulle betale, hvis husrensningen lykkedes, så sagde jeg ja.
Den 5. juni 2018 rensede Christo min bolig med stor succes – og det var ingen let opgave. Siden da, kan jeg være afslappet i min bolig og sove om natten. Min mobil går ikke længere ud og de øvrige elektriske apparater virker. Der er opbygget nye relationer, hvilket gør mig glad. Jeg har fået nyt job og fantastiske kolleger. Jeg har fået bearbejdet sorg og er kommet styrket videre. Og så er jeg blevet Reiki Healer, som er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Af hjertet tak til Christo.
Med venlig hilsen, Inge Langholz