Behandling med krystalkranier

Healingsaftener og Miracle of Love Retreats arbejder jeg sammen med Stine Sølvsted Christoffersen, som er healer og psykoterapeut. I disse begivenheder er  krystalkranier en væsentlig del af det healende energifelt der bliver skabt. Krystalkranier er med til at forhøje energien og forstærker det der er i dig. Nu er det også muligt, at booke en individuel behandling hos Stine. Stine har en særlig forbindelse til disse specielle, kraftfulde krystaller og hun bliver i løbet af en behandling guidet til at bruge nøjagtig de kranier der kan hjælpe dig optimal i din vækst, om du nu kommer med en fysisk, psykisk eller spirituel problemstilling.

Stine: “Healing og energiarbejde er en dybt personlig rejse og hver session er unik.
Vi starter sessionen med en kort samtale for at få klarhed over aktuelle temaer og dit højeste ønske for sessionen.
Du kan bede om healing og renselse i de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag. Healingen er er åbning til en højere intelligens, den guddommelige vilje. Under sessionen forbinder jeg mig med et team af åndelige hjælpere, dit højere selv og dine særlige hjælpere. Jeg ’ser’ hvordan energien arbejder og ofte kommer der beskeder, billeder og information om tidligere inkarnationer.
Jeg deler med dig, hvem der kom tilstede under sessionen for at hjælpe dig og beskeder som kommer undervejs og kan støtte dig på din videre vej. Jeg tuner ind til hvilke kranier der vil støtte din healing og bliver guided til hvilke kranier der vil placeres hvor, f.eks. på dine chakraer for at bringe renselse og healing i dit energisystem eller for at støtte balance i mellem det feminine, det indre barn og det maskuline aspekt, din hellige treenighed.
Medbring gerne dine egne krystal kranier eller krystaller som du ønsker renset, aktiveret og bring alle de spørgsmål du måtte have om meditation og healing med krystal kranierne og ikke mindst din egen unikke rejse og forbindelse med krystal kranier. Det vil være en ære at inspirere og bringe dig et skridt videre på DIN vej. Det er muligt at lave et energetisk skift, udvide din bevidsthed og tage et kvantespring. Be realistic, expect a Miracle”.

En krystalkranie session varer mellem halvanden og to timer.
Pris: 1600 kr. Fire gange: 5200 kr.
Du kan også bestille en fjernhealing, telefon- eller skype session.
Hver session vil indeholde flere af følgende elementer.: Personligt krystal kranie mandala – Chakra healing – Balancering af din indre Hellige Treenighed – Healing af fastlåste mønstre og grundtemaer – Lydhealing – Reiki healing – Karmiske renselse – Initieringer – Lydhealing – Spirituel Kirurgi – Intuitive beskeder.

Sted: Jægergårdsvej 15-C, Gl. Rye, 8680 Ry.
Booking/info: 2943 3502 eller info@stinechristoffersen.dk
Find hende på Facebook her.

Stine:

”Det er ingen hemmelighed, at jeg har en særlig kærlighed og forbindelse til krystal kranier og til det kollektive krystal kranie felt.
Dagligt mediterer og arbejder jeg med min samling af krystal kranier. Jeg oplever at krystal kranierne er bærer af levende bevidsthed, at de kommunikerer med os og er som et kosmisk bibliotek med adgang til indsigt, visdom, koder til at ændre og udvide bevidstheden, dyb healing, magi og meget mere. Jeg glæder mig til at høre fra dig”.