fbpx
Inviting your Potential 2017-11-04T07:50:48+00:00

There is a song that only you can sing, a dance that only you can dance…

Inviting your Potential

Fokus i dette Healing Retreat er, at invitere den enestående gave du har til verden. For mange af os, er denne gave gemt godt væk, ikke mindst på grund af janteloven og hvad andre nu synes vi skal gøre med vores liv. Eller på grund af angst, virkelig at komme ud med din talent, din passion. Din gave til verden kan være forbundet til dit arbejde, men ikke nødvendigvis. Det er også den særlige kvalitet, den særlige essens du er født med, inden du fik at vide, hvordan du burde være… Retreatet er også en lejlighed for at sætte dine intentioner for det nye år

Hvad du får ud af kurset.
På dette kursus, vil du få en mulighed for, at invitere dit potentiale til overfladen, din passion. Kurset vil give dig en bedre kontakt til dit hjerte og til din indre kerne og din sjæl. Det vil gøre, at det bliver nemmere i din hverdag, at tage de beslutninger der er mest i overensstemmelse med din livsenergi og med dine personlige kvaliteter.
Det gælder både dit arbejdsliv, hvor du måske ikke helt kan finde ud af, at komme ud med dine talenter, men også dit privatliv.

Hvad er det du brænder for i livet?
Hvad er det der gør dig glad?
Hvad er det du er kommet for denne gang?

Den røde tråd: Sacred Flow
“Sacred Flow” er en speciel healingsmeditation, hvor vi inviterer vores venner i den åndelige verden til at heale os. Denne gang selvfølgelig med fokus, at vække vores potentiale, vores passion og samtidig, at fjerne de blokkeringer der gør, at vi ikke (længere) er i kontakt med vores sjæls enestående kvaliteter.

Intentioner for 2017
En anden vigtig del er, at vi i løbet af kurset kommer til at sætte vores intentioner for 2017. Hvad vil du invitere mere i dit liv, hvad ønsker du at give slip på?

Mere om indholdet
Andre øvelser der muligvis bliver brugt på kurset er bl.a. følgende: forskellige former for healing og meditation, åndedræts- og energiøvelser (bl.andet Bob Moores øvelser), de fem tibetaner, dans, terapeutiske metoder, rebirthing, massage, Tarot m.m.
Vi bringer også vores krystalkranier, som er med til at forhøje energien i rummet, men som også er med til at forhøje vores vibration. Disse speciale krystaller har en kraftig healende virkning og egenskaben til at forstærke det i os, der blokerer for at være mere i kontakt med vores guddommelige essens.

Der er altid plads til at den enkelte kan dele hvor han/hun er henne i sit liv, og selvfølgelig vil vi kigge nærmere på de ting der dukker op. Vi arbejder individuelt og i større og mindre grupper. Nogle af teknikkerne/øvelserne kan praktiseres derhjemme efter kurset for at understøtte din proces.

Weekenden er en kombination af alvor og sjov, af lethed og dybde og en mulighed for at blive badet i kærlighedens lys og blive ladet op til nemmere at kunne takle hverdagens udfordringer. Bare at være i energien vil gøre, at tingene i dig begynder at flytte sig.

Tider 
Lørdag fra 10.00- 18.00, med en times frokostpause
Søndag er mellem kl. 8.30 og 17.30, med en times frokostpause.

Sted 
Brunhøjvej 8, Ry

Pris 
Prisen for kurset er 2500 kr., som bedes indbetalt på følgende konto i Jyske Bank: 7365-5080403 (Christo Blaak). MobilePay: 5080 4001. Hvis ikke du har mulighed for at overføre pengene via netbank eller MobilePay, er det ok at betale ved ankomst.

Mad
Man bringer selv sin mad, der er køleskabe til rådighed. Lørdag aften er der mulighed for at bestille pizza, så man slipper for at skulle lave alt for meget mad… Lørdag og søndag serverer vi suppe til frokost… Ellers sørger vi for kaffe, te, småkager og frugt.

Tilmelding
Stine: info@stinechristoffersen.dk / 2943 3502
Christo (Padam): info@christo.dk / 5080 4001
Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.

Både Stine og jeg har mange års erfaring med healing, psykoterapi og undervisning.

Vi glæder os.
With love and joy
Stine og Christo

“Each person comes into this world with a specific destiny – he or she has something to fulfill, some message that has to be delivered, some work that has to be completed. You are not here accidentally – you are here meaningfully. There is a purpose behind you.
The whole intends to do something through you.”
– OSHO