Foredrag/Workshop: Alle kan heale

Mandag d. 24. april 2017
Fjerritslev, Tinghuset
Starter kl. 19, varer ca. to timer. Entré: 100 kr.
Tilmelding: Hanne Marie Danielsen, 29 86 54 39
Eller: hannemariedanielsen@gmail.com

Padam indleder aftenen med at fortælle om (Reiki)healing og hans egne erfaringer med det gennem de sidste næsten 30 år, og kommer også ind på sammenhængen mellem tilbageholdt(e) energi/følelser og fysiske og psykiske skavanker.

I anden del – efter pausen – får publikummet mulighed for at afprøve deres nuværende healingsevner og blive inspireret til selv at anvende denne medfødte evne. Han vil også vise, at det kan være sjovt, at arbejde/lege med healingsenergi.

Ifølge Blaak har flere og flere danskere gennem de sidste ti år lært at anvende Reiki i deres hverdag. De har lært det, enten for at heale sig selv eller for at give det videre til andre.
De flestes erfaringer viser, at det at modtage og/eller give sig selv eller andre healing ofte hjælper med til at give en dyb indre ro og større afslapning samt ofte en lindring af smerter og andre lidelser. Mange oplever, at de bliver ”tanket op” og dermed får mere energi og overskud i den travle / stressede hverdag.

Padam Christo Blaak har undervist i (Reiki-)healing i 25 år. Han er oprindelig fra Holland, men bosat i Danmark. Han bliver betragtet som en underviser med begge ben på jord, og blander respekt for den ”usynlige” energi med humor, og masser af eksempler fra sin egen praksis, bl. andet hans erfaringer med behandling af folk med depression og livstruende sygdomme.