Healingsdage 2018-07-03T21:12:35+00:00

Miracle of Love Healingsdage

Sammen med Stine Sølvsted Christoffersen.
Afholdes nogle gange tilsammen med en Healingsaften. Se datoer her.

Healing hernu
Disse dage kan du modtage healing for det der står forrest i køen for at blive transformeret, om det nu er fysisk, psykisk eller spirituel.
Vi arbejder sammen med engle, skytsånder og andre venner i den åndelige verden, først og fremmest med Kristus energien, men ikke udelukkende.
Både formiddag og eftermiddag tilbyder vi vores “Sacred Flow” meditation, hvor du kan bede om hjælp til det du har brug for hernu. Mange oplever i denne meditation, at den åndelige verden er meget tæt på og at tingene begynder at flytte sig.

Spirituelle operationer
I “Sacred Flow” tilbyder vi spirituelle operationer, hvor der arbejdes direkte i både den fysiske og energetiske krop, og hvor den åndelige verden arbejder specielt med årsagen til et bestemt problem, være det fysisk eller psykisk. Måske er det godt at vide, at vi kraftigt anbefaler, at du holder fri i en uge efter sådan en operation, bare du ved du har mulighed for at holde fri fra dit arbejde. En spirituel operation er en supplement, du kan sagtens deltage uden at få sådan en operation.

Krystaller og krystalkranier
Vi bringer også vores krystaller og krystalkranier, som er med til at forhøje energien i rummet, men som også er med til at forhøje vores vibration. Disse speciale krystaller har en kraftig healende virkning og egenskaben til at forstærke det i os, der blokerer for at være mere i kontakt med vores guddommelige essens.

Andre øvelser
Andre øvelser vi tit bruger er bl.andet følgende: forskellige former for healing og meditation, åndedræts- og energiøvelser (bl.andet Bob Moores øvelser og rebirthing).
Vi kigger på dit tema også fra en terapeutisk vinkel, hvor vi guider dig i at genkende hvor dine blokeringer oprindelig stammer fra. Det vil gøre det lettere i din hverdag at genkende og rumme bestemte smerter.
Nogle af teknikkerne/øvelserne kan praktiseres derhjemme efter kurset for at understøtte din proces.

At elske sig selv ubetinget
Disse healingsdage er åbne for alle der har lyst til at tage det næste skridt i deres liv, uanset hvilket tema man kommer med. Et primært fokus er, at lære at elske sig selv ubetinget. At kunne sige ja til alt i os selv, specielt de (ofte smertefulde og ubehagelige) dele som vi helst vil skubbe til side. Kort sagt inviterer vi alt i os til overfladen, der ikke endnu er kærlighed, for at blive transformeret. Det bliver en rejse fra hovedet til hjertet, fra frygt til kærlighed.

Tider
Fra kl. 10.00- 17.30, med en times frokostpause

Sted
Ignatius Healing Center, 8732 Hovedgård

Pris
Prisen for disse dage er 1250 kr., som bedes indbetalt på følgende konto i Jyske Bank: 7365-5080403 (Christo Blaak). MobilePay: 15001. Hvis ikke du har mulighed for at overføre pengene via netbank eller MobilePay, er det ok at betale ved ankomst.
(Hvis man vælger at have en Healingsaften med, så er prisen 1500 kr. for en aften og en dag.)

Mad
Vi serverer suppe til frokost.
Supplerende mad medbringes, der er et køleskab til rådighed
Ellers sørger vi for kaffe, te, småkager og frugt.

Tilmelding
Stine: info@stinechristoffersen.dk / 2943 3502
Padam: info@christo.dk / 5080 4001
Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.

Både Stine og Christo har mange års erfaring med healing, psykoterapi og undervisning.
Vi glæder os.
With love and joy
Stine og Christo